avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Am avut un contract de prestări servicii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Am avut un contract de prestări servicii ( curățenie) ...

Bună seara! Am avut un contract de prestări servicii ( curățenie) cu o firmă din exterior. Această societate a închiriat o garsonieră și mi - a făcut contract de subînchiriere mie . Mi.au spus că voi primi 10 euro net pe oră lucrată . Din motive întemeiate am fost nevoită să renunț la colaboorare. Va rog , dacă îmi puteți spune dacă reținerea chiriei trebuia făcută din venitul brut sau net ? După îndelungi insistențe mi.au trimis o sumă de bani dar aceasta nu reprezintă c/v orelor lucrate. De asemeni mi s. a spus că fiind un contract de prestări servicii nu beneficiez de o zi de concediu pentru luna aferentă. Mulțumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Bună seara! am avut un contract de prestări servicii ( curățenie) ... Mirela Mihai Mirela Mihai Bună seara! Am avut un contract de prestări servicii ( curățenie) cu o firmă din exterior. Această societate a închiriat o garsonieră și mi - a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o ... Bogdan96666 Bogdan96666 Buna ziua, In urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o garsoniera cu chirie. Am găsit direct de la proprietar o garsoniera recent renovată fără ... (vezi toată discuția)
Chirie-garantie-plati aditionale SabinaMaria SabinaMaria Buna ziua! Am facut un contract pe un an cu proprietarul pt o garsoniera, in prezenta agentilor imobiliari. Am platit: 250euro prima chirie si inca 500 de ... (vezi toată discuția)