avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutația sau viza de flotant ce rol joacă cînd ei pe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutația sau viza de flotant ce rol joacă cînd ei pe cineva ...

Mutația sau viza de flotant ce rol joacă cînd ei pe cineva în spațiu,ce rol are accea persoana.
Dacă e o problema ce trebuie sa faci că da îi anulezi mutația.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:49, 29 Decembrie 2024
Avand domicilul la acea adresa unde locuieste efectiv, intra in legalitate, si nu mai sta cu frica ca va fi amendat de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara ... Magie1 Magie1 Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara in casa mamei mele,nu are mutație pe adresa mamei aceea persoana a divorțat de sotie aceea ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din spatiu cami19762003 cami19762003 Buna ziua! am si eu o intrebare poate ma poate cineva ajuta. am luat in spatiul meu o nepoata, fara chirie nici nu sta cu mine doar ca nu avea unde sa isi ... (vezi toată discuția)