avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Exista vreun soft pt. recalcularea pensiei cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Exista vreun soft pt. recalcularea pensiei cu sporurile din adeverinte? ...

Exista vreun soft pt.recalcularea pensiei cu sporurile din adeverinte? Pt.legea 360/2023 !
Pt legea veche,acum 5 ani mi-am calculat pensia mea si a sotiei pe La pensie.com. Mi-a reiesit o penie cu cateva zeci de lei mai mica.
Acum pe acelasi site,mi-au iesit 55 de puncte fara acea "mare recalculare".Acum am 42 de puncte cu"marea Recalculare "
Multumesc anticipat,putem impartasi opinii.
Nicu
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
niccu, utilizator
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 18:17, 15 Februarie 2025
Buna seara,
Azi va dau ce mi-a iesit la calcul pe Lapensie.com : Punctaj Total: 55.80317 Nu stiu daca am bagat toate datele,corect. Eu la acest punctaj mai adaug si puncte de stabilitate ? Nu stiu cum se calculeaza!
Cand am facut acel calcul,nu existau punctele de stabilitate. Cum se face noua mica recalculare ?
Are cineva idee?
La aceste puncte,rezultate dupa Legea Veche,se adauga acele puncte de stabilitate?
Ca daca NU,pierdem mult !
Multumesc,
Nicu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii 2024, acord global, etc. buna ziua. as dori ... DC 57 DC 57 Recalculare pensii 2024, acord global, etc. Buna ziua. As dori sa aflu ce se intelege prin : Perioada de cotizare mai mare de 25 ani ( pt care se acorda ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pe baza de salarii brute. pop_ro57 pop_ro57 Am solicitat la Casa de Pensii recalcularea pensiei pe baza de salarii brute. Am dus o adeverinta de la locul de munca cu aceste salarii. Casa de pensii mi-a ... (vezi toată discuția)
Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea ... krystal50 krystal50 Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea 19. In 2008 am ieșit la pensie pentru limita de vârstă, când mi a luat în calcul și ... (vezi toată discuția)