avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua! Doresc să achiziționez un teren ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua! Doresc să achiziționez un teren extravilan pentru ...

Bună ziua! Doresc să achiziționez un teren extravilan pentru dezvoltarea unei hale / complex de hale, pentru creșterea păsărilor, cu scopul producerii și comercializarii oualor. Este legală constructia halei pe terenul extravilan? Ce demersuri sunt necesare, ce acte aș avea nevoie?

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru firma avand obiect de activitate fabricarea de pavele, boltari fl2308 fl2308 Doresc sa infiintez o firma ce va produce pavele, boltari si alte articole din beton. As dori sa stiu care sunt autorizatiile de care am nevoie pentru ... (vezi toată discuția)
Constructia halei pe teren extravilan Valeriu07 Valeriu07 Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren extravilan, sa construiesc pe el niste hale de circa 2500 m.p. fiecare pentru cresterea puilor. Doresc sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Aport in natura sau contract de superficie? Rino Rino Salut tuturor, Va supun atentiei urmatoarea speta din zona dreptului societar: Clientul meu este un SRL din Bucuresti cu un capital social subscris 500 ... (vezi toată discuția)