avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fără activitate-infintare SRL nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fără activitate-infintare SRL nou

Bună ziua
Am și eu o întrebare va rog, în 2023 am făcut un SRL intenționând sa deschid un magazin online, am optat către un sediu social la un avocat, s-a ocupat o firma de acte...! Nu am mai mers mai departe cu proiectul, doar s-a înființat firma ,nu am avut contabil sau activitate
Avocatul" respectiv mi-a zis ca am primit doua notificări de la Anaf cu privire la depunerea declarațiilor de venituri ..dar nu mi-a dat alte detalii....
În momentul de fata intenționez sa îmi deschid o alta firma cu domeniu diferit de activitate și voiam sa știu dacă pot avea vreo problema la deschiderea firmei din cauza vechiului SRL și ca nu am depus declarația de venit ...și dacă da ce opțiuni am? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2025
Jwjwj, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare firma srl luciano55 luciano55 Buna seara As dorii sa imi deschid si eu un magazin mixt,unde sa vand tigari bauturi alcolice/nonalcolice fara carnuri si mezeluri! Am tot citit pr net si ... (vezi toată discuția)
Infintare magazin online, srl cu sediu la un cabinet de avocatura. atomix60 atomix60 Buna ziua, doresc sa infintez un magazin online, cu care vreau sa vand produse electronice, calculatoare, telefoane, cabluri si tot ce tine de IT. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Caen 4791 magazin online claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa infiintez un SRL-D, cod CAEN 4791 pentru comert online. Voi merge in paralel o perioada si cu job-ul si cu SRL-ul prin urmare multe dintre colete ... (vezi toată discuția)