avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parinti sunt oblicati sa achite datoriile copiilor la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parinti sunt oblicati sa achite datoriile copiilor la colectori pfb

Parinti sunt obligati sa achite datoriele copilor la colector pfb
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2025
Doinaanatolratoi, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorumihalache , utilizator 22:57, 26 Februarie 2025
Buna ziua

Daca copiii sunt majori, parintii nu au nici o treaba cu datoriile copiilor.
Clarificări. Recuperatorii urmăresc de regulă un contract de împrumut neachitat. Pentru a face un împrumut ,,copiii'' trebuie să fie majori și să aibă un venit stabil (servici). Copii mai sunt în viață ? Părinții au semnat cumva contractul ca garanți sau codebitori ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor...ce presupune? aly82na aly82na Buna ziua Sora mea doreste sa isi ia o casa prin programul Prima Casa si vrea ca eu sa fiu codebitor.In ce masura ma va afecta acest lucru daca intr-un an ... (vezi toată discuția)
Cum poti scapa de calitatea de codebitor? ANDA2005 ANDA2005 Am contractat impreuna cu fostul sot un imprumut cu garantie ipotecara, eu avand calitatea de codebitor. In momentul de fata am divortat si suntem in cursul ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)