avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate reduce pedeapsa ca urmare a executării de 5 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate reduce pedeapsa ca urmare a executării de 5 ani pentru fapta trafic de influență ? Hotărârea a fost luată definitivă . În 8 luni urmând închisoarea sau să scape să dea o sumă mare de bani .

Alte discuții în legătură

Traficul de influenta absoarbe inselaciunea? monalisaalina monalisaalina Buna ziua,am rugamintea sa imi da-ti o opinie in urmatoarea speta:am fost inselata,in urmatorul fel:un \"prieten\"mi-a sugerat sa ma ajute intr-o anume ... (vezi toată discuția)
Este instigare urmata de neexecutare sau nu este instigare se ... kng11 kng11 Este instigare urmata de neexecutare sau nu este instigare Se da urmatoarea speta: X il intreaba pe Y daca nu l poate ajuta cu obtinerea unui act de la ... (vezi toată discuția)
Luarea de mita si traficul de influenta Claudiu Ghinea Claudiu Ghinea Buna ziua am si eu niste neramuriri legate de aceste doua infractiuni. In primul rand nu reusesc a face diferenta intre instigare la luare de mita si traficul ... (vezi toată discuția)