avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă o persoană lucrează într-un atelier ,ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă o persoană lucrează într-un atelier ,ca muncitor,iar ...

Dacă o persoană lucrează într-un atelier ,ca muncitor,iar în timp creeaza șabloane pentru a face modele de canapele noi ,iar administratorul ii cere sa dea acele sabloane altei firme, pentru a produce acele canapele,muncitorul este obligat să le dea,daca nu exista nici un acord scris in acest sens.

Alte discuții în legătură

Infiintare ii sau srl? utilizator0809 utilizator0809 Buna ziua! Doresc deschiderea unui mic atelier de croitorie si am cateva neclaritati privind forma legala de functionare - intreprindere individuala sau ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului Bart Bart am achizitionat o canapea, a fost o problema cu saltelele, s-au lasat, efectiv se doarme intr-o groapa. am sunat la firma respectiva, mi le schimba cu conditia ... (vezi toată discuția)
Obtinere somaj dupa renuntarea la locul de munca Raoul_mw Raoul_mw Buna ziua. Am o cunostinta care lucreaza intr-o firma de un an si patru luni si ar dori sa renunte la locul de munca. Problema este ca daca isi da demisia nu ... (vezi toată discuția)