avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vreau să fac cu fiica contract de intreținere, asta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vreau să fac cu fiica contract de intreținere, asta pricep

Vreau să fac cu fiica contract de intreținere,asta pricep."Nebuloasa"pentru mine ii că nu știu sub ce formă poate să scoată banii,după moartea mea,de pe 2 conturi curente și câteva depozite,toate la BCR.

Alte discuții în legătură

Cont bcr bpl 2010, comision blocat marr marr In iunie 2010 am deschis un cont de economisire/creditare BCR BPL, cu valoare maxima, unde de-a lungul a cinci ani am depus suma maxima de 1000€/an. Mi se ... (vezi toată discuția)
Informatii bancare in calitate de mostenitor legal 20Bogdan 20Bogdan Buna ziua . Inainte de a face succesiunea la notar am fost personal la mai mute banci si am depus cereri pe care le-am primit de la notar inclusiv notarul ... (vezi toată discuția)
Prescriptie carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Revin cu problema mea mai veche legata de o depunere CEC .La sfirsitul libretului de depunere am gasit urmatorul text :''In afara dobinzilor si a ... (vezi toată discuția)