avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Am returnat un produs la eMag,nefolosit,in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Am returnat un produs la eMag,nefolosit,in ambalaj ...

Buna ziua
Am returnat un produs la eMag,nefolosit,in ambalaj original. Refuza să îmi dea banii înapoi. Ce sa fac?

Alte discuții în legătură

Garantie produse andreanoandreea andreanoandreea Buna ziua, o intrebare legata de garantia produselor, am cumparat o statie de calcat de la EMAG in luna martie pe care nu am folosit-o deloc. am incercat sa o ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Nemultumire - lipsa ambalajului original duce la pierderea garantiei? damianiuliana damianiuliana am pierdut cutia de la telefonul mobil care a fost in service [Editat - pe forum nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice. Va multumesc ... (vezi toată discuția)