avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil. Buna ziua ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil. Buna ziua !Beneficiez de indemnizatie copil ?Anul trecut am terminat ...

Buna ziua !Beneficiez de indemnizatie copil ?Anul trecut am terminat facultatea la zi ,in iulie 2024 ,in prezent sunt studenta la master(taxa),tot la zi ,dar lucrez in paralel din august 2024. Eu am termen de nastere in iulie . beneficiez?Se cumuleaza studiile cu locul de munca ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mãmicã andrucroitoru andrucroitoru Soția mea a terminat anul acesta facultatea (în iulie) dar încă nu și-a dat licența (dar o va da în februarie). 1. Ea este considerată ... (vezi toată discuția)
Facultate-master-indemnizatie crestere copil ADRIANA_O ADRIANA_O Buna ziua, Sunt studenta la Master anul 2 si am o fetita in varsta de 7 luni (nascuta pe 16 martie 2009).Am continuitate in studii, care sunt facute la zi si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)