avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua !Beneficiez de indemnizatie copil ?Anul trecut am terminat facultatea la zi ,in iulie 2024 ,in prezent sunt studenta la master(taxa),tot la zi ,dar lucrez in paralel din august 2024. Eu am termen de nastere in iulie . beneficiez?Se cumuleaza studiile cu locul de munca ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 27 Februarie 2025
Se cumuleaza studiile cu locul de munca pentru a vi se calcula cele 12 luni eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj crainiceanu_camelia crainiceanu_camelia Sunt insarcinata in 2 luni si lucrez de 4 luni dar si in februarie 2013 dau licenta la facultate. Dupa ce termin facultatea pot sa intru in somaj si dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mãmicã andrucroitoru andrucroitoru Soția mea a terminat anul acesta facultatea (în iulie) dar încă nu și-a dat licența (dar o va da în februarie). 1. Ea este considerată ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie NicoletaLeta NicoletaLeta Buna ziua. Indraznesc sa va cer o lamurire cu privire la urmatoare problema. Sunt insarcintata in 8 saptamani, iar data problabila nasterii este aprilie. In ... (vezi toată discuția)