avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Rog suport cu urm speta Am nascut pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Rog suport cu urm speta Am nascut pe 09.07.2023, am ...

Buna ziua
Rog suport cu urm speta
Am nascut pe 09.07.2023, am cim suspendat cu 22.09.2023.
momentan sunt insarcinata cu al 2lea copil iar termenul este in mai 2025, cum trebuie sa procedez pt a se pastra aceeasi indemnizatie ?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil maryag maryag buna ziua,am un copil nascut un martie 2011 si am concediu de crestere de 2 ani pana in martie 2013,sunt iar insarcinata si copilul se va naste tot in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere cristina_adriana cristina_adriana buna, sunt insarcinata in 6 luni si mai am o fetita de 1 an si 5 luni, momentan bemeficiez de indemnizatie de crestere de 600 ron si as vrea sa stiu la cata ... (vezi toată discuția)
Cum prelungim concediul de crestere al copilului pentru următorul copil? David1995 David1995 Bună ziua! Sunt în concediu de creste al copilului , el va face 2 ani pe 5 septembrie 2025 . Acum sunt însărcinată urmează sa nasc începând cu 20 ... (vezi toată discuția)