avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună va rog sa ma ajutați sunt căsătorită de 6 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună va rog sa ma ajutați sunt căsătorită de 6 luni din ...

Bună va rog sa ma ajutați sunt căsătorită de 6 luni din aceasta căsătorie am un bebeluș de 2 luni și vreau sa divorțezi va rog sa ma îndrumați
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:37, 27 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie divorțați amiabil la notar dacă va înțelegeți pe toate aspectele domiciliul minor, , custodie",cuantum pensie intretinere fie dacă exista neînțelegeri în instanta..Domiciliul copilului la o vârstă atât de frageda se stabilește fără discuții la dvs dar va trebui totuși sa faceți dovada ca aveți unde sa locuiți,(chirie,familie,proprietate personala,)un sprijin din partea familiei etc..Discutați cu un av pt lamuriri si mai ales dacă exista probleme de violenta ,,abuzuri ale soțului
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate mai comunicați cu soțul despre motivele ce au determinat decizia dvs. Totuși, după doar 6 luni de la căsătorie este posibil ca situația să fie reparată. Mai este și copilul atât de mic și nu o să vă fie ușor. Mai reflectați, iar dacă totuși considerați că mariajul este atât de deteriorat se poate formula o acțiune de divorț, în care se va dispue și asupra autorității părintești, a locuinței copilului și a pensiei de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii dupa divort eionela eionela Buna ziua Am 2 copii minori si doresc sa divortez. As dori ca acestia sa ramana la mine. Ce posibilitate legala am sa obtin acest lucru, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Buna! apelez la ajutorul online pentru aceasta problema, momentan ... larisa.coman99 larisa.coman99 Buna! Apelez la accesul online pentru aceasta problema ,momentan ! Trăiesc in concubinaj cu prietenul ,avem un bebel de doar 6 luni și nu ne mai înțelegem ... (vezi toată discuția)
Despărțire Flavius151995 Flavius151995 Bună ziua am și eu o mare rugăminte sa ma ajute cineva să-mi spună ce pot face. Fosta mea soție a plecat la părinți ei acasă cu ambi copii și după ... (vezi toată discuția)