Buna ziua.din ambitie,ca sotia m-a amenintat cu instanta,in cadrul divortului,stiu ca pot sa nu ma prezint de 3 ori la judecatorie.apoi o sa fiu adus in fata judecatorului,de catre politie.dar daca in acel timp,o sa fiu plecat din tara,ce mi s-ar putea intampla?repet.nu am avut posibilitatea financiara la notar,si am fost amenintat cu tribunalul.fac ambitie acum,recunosc.care sunt consecincetele?
Fiind un proces civil, nu veti fi adus cu politia.
In cele din urma, in calitate de parat, daca nu va prezentati la primul termen, se va da alt termen, apoi se va judeca in lipsa.
Ambitia asta nu o va afecta pe fost sotie, ci mai degraba pe dvs. Daca se judeca in lipsa, veti pierde ocazia sa va aparati dar veti fi obligat sa respectati hotararea, care e posibil sa nu va avantajeze.
Deci, prin neprezentare sau daca nu angajati un avocat care sa va reprezinte, pierdeti ocazia de a va apara, pentru ca procesul oricum merge mai departe.
Citatie
blaga66
ZAMFIR SIMONA MIRELA ESTE CHEMATA IN INSTANTA IN CALITATE DE PARAT 07-01-2010 IN PROCES CU S.C. MARS COLLECTION SRL IN CALIUTATE DE RECLAMANT PT. FOND ... (vezi toată discuția)