avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, în anul 2023 am câștigat un proces care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, în anul 2023 am câștigat un proces care a avut ...

Bună ziua, în anul 2023 am câștigat un proces care a avut ca obiect obligația de a face expropriere _legea 255/2010 judecatoria Alba iulia cu C.N.A.D.N.R
Dacca în anul 2023 am încasat suma care era prinsa în procesul verbal de expropriere, as putea sa cer acum ca acesta spuma se se actualizeze cu indicele de inflație avand în vedere ca am asteptati atatia ani sa primesc acești bani?

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale mikas mikas Conform unei hotarari judecatoresti \"definitive si executorie de drept\" pronuntata la 22 oct 2010, angajatorul meu (unitate de invatamant de stat) este ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajator rosu gheorghe rosu gheorghe In noiembrie 2009 am dat in judecata angajatorul si am cerut in instanta sa mi se recalculeze toate drepturile salariale pe ultimii trei ani (incepand cu nov. ... (vezi toată discuția)
Indice de inflatie mediu? anniela anniela Buna ziua,la actualizarea unei sume de bani provenite din vanzarea unui imobil expertul contabil a actualizat aceasta suma cu \\\"indicele mediu de ... (vezi toată discuția)