avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren de 1700m fara intrare. Ce optiuni de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren de 1700m fara intrare. Ce optiuni de vanzare am, ...

Am un teren de 1700m fara intrare. Ce optiuni de vanzare am, in afara de vecini, care nu sunt interesati.

Unul dintre vecini apare ca municipiul orasului, probabil apartine de primarie.

Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
Dinu X, utilizator

Alte discuții în legătură

Terenul dimprejurul blocului cuprins in actul de vanzare-cumparare lenu55 lenu55 Terenul aferent blocului,cuprins in actul de vanzare-cumparare,ca teren in folosinta atata timp cat exista blocul,mai reprezinta teren aflat pe domeniu ... (vezi toată discuția)
Cadastru intocmit gresit - confuzie drept de folosinta / drept de proprietate sabin cj sabin cj Situatia sta astfel: - In 2013 am facut succesiune dupa parinti după casa părintească din municipiul LUDUS. Atunci nu s-a emis carte funciara pentru ca ... (vezi toată discuția)
O proprietate nu se poate vinde din cauza unei erori de cadastru sabin cj sabin cj Situatia sta astfel: - In 2013 am facut succesiune dupa parinti după casa părintească din municipiul LUDUS. Atunci nu s-a emis carte funciara pentru ca ... (vezi toată discuția)