avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Va rog să-mi spuneți dacă un profesor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Va rog să-mi spuneți dacă un profesor Invatamant ...

Bună ziua, Va rog să-mi spuneți dacă un profesor Invatamant primar pensionar care suplinește în regim de plata cu ora trebuie sa dea concurs.Multumesc.Mentionez ca este pe un concediu de maternitate suplinire.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
ilianarusu, utilizator

Alte discuții în legătură

Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! situatia pe care o prezint este urmatoarea...sunt ... 525+50 525+50 Buna ziua! Situatia pe care o prezint este urmatoarea...Sunt pensionar militar cu varsta de 50 ani (am studiile necesare si modulul psihopedagogic necesare ... (vezi toată discuția)
Interzicerea platii orelor pentru suplinire concediu medical maria_liliana1967 maria_liliana1967 Buna ziua! Am fost informati de conducerea scolii ca, in urma controlului CF, se interzice plata cu ora profesorilor care efectueaza orele colegilor aflati in ... (vezi toată discuția)