avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am pierdut actele unei firme inactive!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am pierdut actele unei firme inactive!

Am o problema mai delicată.

In 2018 am deschis un SRL-D.

Am avut doar doua facturi încasate, pentru care (nu-mi mai explic cum) au fost virate taxele către stat, dar nu au fost depuse ulterior declarațiile.

Astfel, în 2019 firma a fost declarată inactivă fiscal de către ANAF.

Problema majora este ca am pierdut toate actele firmei, nu mai am nimic. Nici măcar CUI-ul. Caut încă sa vad daca mai găsesc măcar niște copii.

Cum ies din situația asta? Vreau sa fac cumva sa o lichidez, dar înțeleg ca întâi trebuie reactivata. Ideea este ca am date înscrise in cazierul fiscal si nu am alta cale sa șterg cazierul.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)
In cat timp se va sterge fapta din cazierul administratorului? ionela11 ionela11 Buna ziua, va rog o lamurire....daca am avut o firma care a fost declarata inactiva de ANAF pentru expirarea sediului social in 2022 iar aceasta fapta apare ... (vezi toată discuția)