avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate angaja o persoana ca Director Economic daca ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate angaja o persoana ca Director Economic daca are terminata facultatea in domeniul contabilitatii?

Buna ziua. Se poate angaja o persoana ca Director Economic daca are terminata facultatea in domeniul contabilitatii? Este un salariu minim care trebuie sa-l ofer ?
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare carmen10 carmen10 Am terminat facultatea de contabilitate in 2004, in ce conditii pot fi contabilul unui SRL, daca nu sunt contabil autorizat si nu am nici firma ? (vezi toată discuția)
Incadrare in urma absolvirii unei facultati iulian2000 iulian2000 Buna seara, Am si eu o intrebare, la care sper din tot sufletul sa imi raspundeti: de 2 ani lucrez la o firma de contabilitate ca si contabil, numai ca pe ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu minim absolvent lindemona lindemona Daca viitorul angajat a terminat licenta in domeniul contabilitate (in diploma economist) - facultate pe o durata de 3 ani - care este salariu minim, daca ... (vezi toată discuția)