În urma unei hotărâri a SAL-FIN prin impunerea unei decizii, o firmă mare de asigurări din România a avut de plătit către reclamant despăgubiri, incluzând atât indicele de inflație cât și penalizări, acest lucru realizându-se în Decembrie. În februarie, fără nicio altă comunicare cu aceștia, am fost contactați de către avocatul acestora, invocând art. 1341 al.1 al NCC, să ceară restituirea unor sume, argumentând că a existat o eroare de calcul din partea lor a indicelui de inflație și ne amenință cu judecata. Menționez că nici către noi nici către SAL-FIN nu au luat vreodată legătura să ne precizeze modul în care au fost realizate calculele sau faptul că există vreo altă problemă cu acestea (atașând ca dovadă doar emailuri interne ale companiei). Aș dori să știu ce sfaturi ați avea, se merită refuzat sau trebuie plătită suma?
Datorie -card credit
amol
buna ziua.am primit o somatie de plata de la o firma de recuperari creante privind un debit la o banca (un card expirat )9mentionez ca in urma unei cereri ... (vezi toată discuția)