avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Mătușa mea a întocmit la notar acte de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Mătușa mea a întocmit la notar acte de vânzare-cumpărare ...

Bună ziua,
Mătușa mea ,a întocmit la notar acte de vânzare-cumpărare cu clauza de întreținere, fiicei ei și soțului acesteia.
Fata ei a plecat de acasă , l-a lăsat pe soțul ei cu doi copii.
Intrebare:Poate mătușa sa schimbe ceva la contract, în asa fel încât fata ei sa nu mai aibă drepturi?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:00, 27 Februarie 2025
Buna ziua, depinde de clauzele contractuale, in principiu contractul este revocabil daca nu ii sunt respectate clauzele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire testament pentru o persoana cu care nu sunt ruda emmalavinia emmalavinia Buna ziua, As dori niste informatii cu privire la intocmirea unui testament,sunt o persoana singura,fara copii,parintii decedati,fara frati sau surori,mai am ... (vezi toată discuția)
Mostenire/donatie - care e pentru mine? CristianC2010 CristianC2010 Am o matusa (sora bunicului meu) si ar vrea sa imi lase un apartament in schimbul intretinerii ei (practic parintii mei o sa o intretina dar se va face pe ... (vezi toată discuția)
Donatie, testament sau contract de vanzare -cumparare hr hr Buna ziua, Desi am citit subiectele dezbatute pe acest forum, incerc sa ma lamuresc intr-o problema de mostenire: pe scurt: un unchi si o matusa care nu au ... (vezi toată discuția)