avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buletin copil 14 ani cu acord parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buletin copil 14 ani cu acord parinte

Buna ziua,
Sunt recasatorita si am 2 copii din prima casatorie care locuiesc cu mine. Ieri am fost sa-i fac buletinul baiatului si functionara a zis ca este obligatoriu ca tatal lui sa vina si sa dea o declaratie ca este de acord ca buletinul copilului sa fie facut la adresa la care locuim, deoarece in sentinta data cu 10 ani in urma (atunci a fost divortul) adresa trecuta era alta (de atunci ne-am mai mutat de 2 ori). Mentionez ca de 2 ani i-am facut fiicei mele buletinul si nu mi s-a cerut asa ceva.
Va rog frumos sa-mi spuneti chiar e nevoie de asa ceva?...n-am auzit pana acum sa se ceara asa ceva, mai mult daca tatal nu e in zona si nu poate veni...nu mai face copilul buletinul?
Va multumesc frumos pentru raspuns
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
Simona#40, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simona#40 , utilizator 14:08, 27 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligatoriu acordul tatalui pentru schimbarea domiciliului prevazut în sentința de divorț. Dacă nu poate veni, poate da acordul la notar, sau daca nu e in tara la misiunile diplomatice ale României din statul unde se află.
Dacă acum 2 ani funcționarul a greșit, acum a fost mai atent.
Va multumesc frumos pentru lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere copil nascut in alta tara  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Un cetatean moldovean are un copil nascut in Moldova. Intre timp a divortat de tatal copilului, s-a recasatorit cu un cetatean roman, a obtinut cetatenie ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma urgent cu un raspuns - carte de identitate la 14 ani alexaalexandra alexaalexandra Buna ziua am si eu o mare problema...in urma divortului de sotul meu fiul nostru cu toate ca mi-a fost incredintat mie de bunavoie s-a mutat la tatal lui(dar ... (vezi toată discuția)
Carte identitate- imi trebuie procura in acest caz? viarelly viarelly buna ziua,am o problema ,am fost azi sa fac buletin copilului carea facut 14 ani,,,in 2007 bunicul a facut vanzare-cumparare mie cu drept de abitatie el si ... (vezi toată discuția)