avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS optional inclus in plata CASS totala?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS optional inclus in plata CASS totala?

Daca am avut venituri din investitii in 2024 si completez declaratia Unica atunci voi plati o taxa conform plafonului depasit, dar nu voi fi asigurat la sanatate pentru 2025, nu? Pentru asta trebuie sa optez pentru plata optionala a CASS pentru 2025, nu? Iar Plata asta pentru CASS pentru 2025 va fi inclusa in CASS ul pe care il voi plati in 2026 pentru eventuale castiguti din investitii in 2025? Adica nu voi avea absolut nimic de pierdut daca stiu ca in 2025 voi avea venituri pe care trebuie sa le declar in 2026. Adica nu o sa platesc acel CASS optional peste acea suma?
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata cass dacă am cumpărat actiuni AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am cumpărat acțiuni la Bursa București anul trecut și am primit dividente Am înțeles că impozitul pe dividente se reține la sursa ,la brokerul cu care ... (vezi toată discuția)
Am un imobil inchiriat unei persoane juridice lauracali lauracali Buna ziua! Am un imobil inchiriat unei persoane juridice care in anul 2024 a retinut la sursa si a virat lunar impozitul aferent. In 2024 am depus declaratie ... (vezi toată discuția)
Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)