Detin 2 job-uri part-time, prin telemunca, principalul unde lucrez seara, si secundarul, unde lucrez dimineata. Am fost informat de catre cei de la job-ul principal, ca incepand de luni, e necesar sa particip 8h la un training, pentru a ma muta pe alt departament, unde spun ei ca e nevoie de mai multa forta de munca, insa actualul departament nu se inchide, doar am fost ales, probabil sa fiu fortat sa imi dau demisia, pentru ca este un departament unde nu am avut rezultate bune in trecut. Acest training tine 5 zile, insa am fost anuntat doar luni, ca in 7 zile incep, desi ei stiau ca am si alt job, eu completand lunar o declaratie unde semnez ca mai lucrez si in alta parte.
Ca sa pot participa la acest training, am nevoie de concediu la job-ul secundar de dimineata, insa concediile se solicita cu 2 luni inainte, adica primul concediu as putea sa il iau decat in Mai, ca sa pot face acel training, insa ei ma obliga sa il fac la inceput de Martie.
Exista vreo lege care sa ii impiedice sa ma forteze sa fac trainingul, tinand cont ca nu am fost anuntat din timp si fara sa fiu nevoit sa imi dau demisia la 2-lea job, acolo fiind deja programul facut pana in aprilie ? Pot sa solicit legal sa il fac doar din Mai, stabilit din timp de comun acord ?