avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am absolvit liceul pedagogic in 1998, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am absolvit liceul pedagogic in 1998, colegiul de ...

Buna ziua. Am absolvit liceul pedagogic in 1998, colegiul de institutori in 2002, iar in 2007 facultatea de economie. In fisa de evaluare ma pot incadra la absolvirea cu diploma a inv. universitar de lunga durata( facult. de ec.) si cu finalizarea de studii aprofundate( colegiul) in specialitatea postului ( eu fiind educatoare) ? Fisa de evaluare nu-mi puncteaza toate diplomele, in alte criterii apare lic ped sau colegiu, ceea ce nu e rezonabil, Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: @ele@ , utilizator 20:02, 27 Februarie 2025
Cereti evaluatorului sa mentioneze in fisa de evaluare toate studiile dvs. pentru care ati depus copie dupa diploma obtinuta la dosarul de personal.
Puteti posta acele criterii ?
Nu pot/ nu stiu a atasa poza sau documentul.Fisa de evaluare a mobilității cadrelor didactice este standard si se găsește online....mulțumesc.

@ele@ a scris:

Buna ziua. Am absolvit liceul pedagogic in 1998, colegiul de institutori in 2002, iar in 2007 facultatea de economie. In fisa de evaluare ma pot incadra la absolvirea cu diploma a inv. universitar de lunga durata( facult. de ec.) si cu finalizarea de studii aprofundate( colegiul) in specialitatea postului ( eu fiind educatoare) ? Fisa de evaluare nu-mi puncteaza toate diplomele, in alte criterii apare lic ped sau colegiu, ceea ce nu e rezonabil, Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Institutor i sau institutor ii? lio07 lio07 Va scriu din partea unui grup de invatatori. In acest an am terminat fiecare dintre noi diferite facultati. Desi am dus toti adeverintele eliberate de catre ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)