avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,cineva a dat o declarație la notar în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,cineva a dat o declarație la notar în numele meu ...

Buna ziua,cineva a dat o declarație la notar în numele meu ,scrisul meu și semnătura mea fiind falsificate bineînțeles ,prin care declară că renunta la moștenirea de pe urma tatălui meu decedat în 2015.Ce repercusiuni poate avea în viitor ținând cont că am un copil căruia vreau sa ii fac contract de vânzare cumpărare pe casa pe care anterior declarației false, tatăl meu mi-a donat-o prin contract de donație in anul 2007.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:52, 27 Februarie 2025
Dacă v-a donat o casa sunteți proprietara deja pe acea casa. Dacă ați renunțat la mistenirea însemna că ați renunțat la ce mai avea tata, dar nu la casa aia ca nu mai era a lui.
Ați văzut dvs declaratia? E ceva în neregula, ori nu exista ,ori e ceva ciudat. Nu exista posibilitatea ca la notar sa dea cineva o declarație în locul dvs ca trebuie sa prezinte act de identitate etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare proces cismasu cismasu Suntem in urmatoarea situatie: Toti fratii bunicului meu au renuntat la mostenire dupa tatal lor (acte semnate la notar acum 40 de ani, avem semnaturile lor ... (vezi toată discuția)
Mostenire veveritz veveritz Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: Dorinta tatalui meu este sa-mi lase mie casa pe care a mostenit-o de la parintii sai, unicii mostenitori ai tatalui ... (vezi toată discuția)
Renunt la parte din donatie cristea sandra cristea sandra In urma cu 5 ani a decedat mama,iar eu,fratele si tata am dezbatut mostenirea,constand intr-o casa impreuna cu terenul aferent.Deoarece fratele avea din partea ... (vezi toată discuția)