avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit profit inregistrat gresit dec 2024- bilant ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit profit inregistrat gresit dec 2024- bilant trimis

Buna ziua. As avea nevoie de ajutor daca se poate. La sfarsitul anului 2024 in decembrie am inregistrat impozitul pe profit pentru trim.IV. Am observat acum generand declaratia 101 ca am inregistrat cu 7734 de lei mai mult, eu luand in calcul doar lunile
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as avea nevoie de ajutor daca se poate. la sfarsitul ... marianaalbu marianaalbu Buna ziua. As avea nevoie de ajutor daca se poate. La sfarsitul anului 2024 in decembrie am inregistrat impozitul pe profit pentru trim.IV. Am observat acum ... (vezi toată discuția)
Declarare eronata impozit profit 2007! ajutor adriana.negoita adriana.negoita Buna ziua! Am nevoie de un sfat pentru rezolvarea urmatoarei probleme: La 25.01.2008 prin intermediul declaratiei 100 o societate a declarat impozit pe ... (vezi toată discuția)
Imp pe profit claudiaP claudiaP Buna ziua, Pentru tim IV al anului 2011 depunem D100 la nivelul trim III? Va multumesc! (vezi toată discuția)