avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am fost pusa astazi la serviciu sa semnez o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am fost pusa astazi la serviciu sa semnez o declaratie ...

Buna ziua!
Am fost pusa astazi la serviciu sa semnez o declaratie prin care imi asum intreaga vina pentru un incident in care suntem o multime de colegi implicati..Bineînțeles că nu am semnat. Cum ar trebui sa procedez in continuare, in cazul in care se va pune presiune pe mine. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 27 Februarie 2025
Despre ce incident vorbiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura minor cico2cico cico2cico Buna ziua. Am si eu 2 intrebari : Diriginta solicita copilului meu sa semneze diferite procese verbale, declaratii sau instiintari. Desi am cerut acesteia si ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf impus de angajator . NicolaeD13 NicolaeD13 Acum o luna si jumatate , patronul, fiind convins ca unul din angajati il minte cu privire la comportamentul lui fata de un alt coleg (a fost implicata ... (vezi toată discuția)
Executor corupt ???? unominfurtuna unominfurtuna in 2008 am fost rugata de o colega s-o girez la CAR. Am fost de acord si am plecat impreuna cu ea si sotul ei sa semnez . La parterul unui bloc, un mic ghiseu ... (vezi toată discuția)