avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai avem dreptul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai avem dreptul?

Am fost la parinti 5 frati . Cand a decedat mama (1990) am fost la succesiune si am semnat in favoarea tatalui . Dupa decesul tatalui (1991) nu am mai fost chemati la succesiune . In curtea parinteasca a ramas sa locuiasca fratele cel mic cu sotia lui . In 1993 decedeaza si acest frate si sotia lui nu a chemat pe nimeni la succesiune . Pt ca ei nu au avut copii ea a facut declaratie falsa la primarie ca este singura mostenitoare a sotului ei si acum doreste sa faca acte unei nepoate din partea ei . Cand am intrebat-o de ce nu am fost chemati in calitate de mostenitori dupa fratele nostru a spus ca nu avem ce cauta la succesiune pt ca sotul ei a avut testament de la tata (socrul ei) dar pe care nu a putut sa-l semneze si a pus doare degetul (tata avea 82 de ani)
-Cum putem noi fratii sa impiedicam aceasta cumnata sa instraineze curtea parinteasca si ce drepturi mai avem noi dupa atatia ani ?
-Ce trb sa facem ca sa plateasca pt declaratia falsa pe care a facut-o la primarie ?
Va multumesc pt raspuns .
Cel mai recent răspuns: whiskey , utilizator 17:37, 16 Februarie 2010
In afara de a merge la primarie eu nu sunt convins ca ati inteles cu mult mai mult.Avocatii inteleg.
Dar, daca nu aveti sanse ce rost mai are sa cheltuiti bani...
Buna ziua ! Vin cu noutati !
La primaria locala s-au platit taxe si impozite tot pe numele tatalui nostru in continuare , Titlu de Proprietate s-a emis tot pe numele tatalui , cu toate ca aceasta cumnata (am aflat recent )am facut succesiunea din 1995 , dar fara sa cheme fratii decedatului .
Oare nu au fost luate in considerare actele pe care ea le-a avut la indemana ca sa figureze ea la primarie in locul socrului si al sotului ei conform CM-ului pe care il are ?
Mai cunoastem ca tata in luna martie in anul cand a decedat a facut cerere la primarie de punere in posesie pe care a si semnat-o si tot in luma martie se presupune ca ar fi facut si acel testament pe care ea il are dar pe care nu a putut sa-l semneze din motive necunoscute . Noua (fratilor) ni-se pareca este ceva putred in aceasta afacere . Cu ce ne sfatuiti sa incepem pt ca am inteles ca a trecut prea mult timp si este mult mai greu dupa atatia ani ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sau ce? si de o saptamana elizabeta elizabeta domnilor avocati si consilieri juridici ,buna ziua numele meu este Ana si am urmatoarea problema: ;sant vaduva de 15 ani si pentru ca sotul meua avut ... (vezi toată discuția)
Testament laleaua neagra laleaua neagra buna dimineata daca sotul meu a primit testament de la parinti , iar acum sotul a decedat eu voi mostenii in continuare testamentul (socrii nu mai am , nu ... (vezi toată discuția)
Invatati-ma Gaiseanca Gaiseanca buna seara va rog sa ma invatati ce sa fac pt. ca nu stiu m-amcasatorit in anul cind a luat fiinta C.A.P -ul si am primit de la parinti 2 ha teren insa ... (vezi toată discuția)