am avut o alcoolemie de 1.70 in sange..am fost oprit in trafic fara accidente.si nu am avut antecedente in 10 ani..de cand am luat permisul.ce m-i se poate intampla ?in cat timp va incepe procesul de la retinerea permisului...si ce pedeapsa pot lua?#-o:Dar necesita avocat????
Executarea pedepsei va incepe din momentul in care hotararea de condmnare va fi definitiva si irevocabila.
Parerea mea este ,totusi sa va angajati un avocat pentru ca aceasta pedeapsa sa fie cat mai blanda si timpul de executare cat mai scurt.
Dvs,hotarati...
multumesc...insa nu credeti ca dureaza prea mult de la comiterea faptei si pana acum si inca nu am primit nici un semn cum ca m-ar chema in instanta??am comis fapta la Craciun..nu e prea mult timp?:((#-o:(
Urmarirea penala cat si cercetarea judecatoreasca pot dura chiar si un an,avand in vedere afluenta de cauze atata in faza de urmarire penala,cat si a dosarelor cu care este sesizata o instanta.
Consum alcool
Augustin291986
Buna seara.va rog frumos sa mi raspundeti si mie.am fost oprit si am avut 0.63 in etilotest.nu m am opus nici unei operatiuni.recoltare probe biologice etc.mi ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie
karlo_cip
Buna ziua!
Am si eu o nelamurire! Am fost oprint de catre organele de politie si m-a testat cu aparatu epilotest care indica0,45,in sange 1.05!
Care ar putea ... (vezi toată discuția)