avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... baut la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

baut la volan

am avut o alcoolemie de 1.70 in sange..am fost oprit in trafic fara accidente.si nu am avut antecedente in 10 ani..de cand am luat permisul.ce m-i se poate intampla ?in cat timp va incepe procesul de la retinerea permisului...si ce pedeapsa pot lua?#-o:Dar necesita avocat????
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:27, 15 Martie 2010
multumesc foarte mult!:)
de cand va incepe execuatrea pedepsei?din momentul hotararii judecatoresti sau din momentul retierii permisului?????:(:((
Executarea pedepsei va incepe din momentul in care hotararea de condmnare va fi definitiva si irevocabila.
Parerea mea este ,totusi sa va angajati un avocat pentru ca aceasta pedeapsa sa fie cat mai blanda si timpul de executare cat mai scurt.
Dvs,hotarati...
multumesc...insa nu credeti ca dureaza prea mult de la comiterea faptei si pana acum si inca nu am primit nici un semn cum ca m-ar chema in instanta??am comis fapta la Craciun..nu e prea mult timp?:((#-o:(
Urmarirea penala cat si cercetarea judecatoreasca pot dura chiar si un an,avand in vedere afluenta de cauze atata in faza de urmarire penala,cat si a dosarelor cu care este sesizata o instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum alcool Augustin291986 Augustin291986 Buna seara.va rog frumos sa mi raspundeti si mie.am fost oprit si am avut 0.63 in etilotest.nu m am opus nici unei operatiuni.recoltare probe biologice etc.mi ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie karlo_cip karlo_cip Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Am fost oprint de catre organele de politie si m-a testat cu aparatu epilotest care indica0,45,in sange 1.05! Care ar putea ... (vezi toată discuția)
Obtinerea incetarii pedepsei si redobandirea permisului Markk Markk se poate face ceva in privinta asta ca sa se inceteze pedeapsa de la 1 an mai mica si sa pot sa imi fac din nou scoala de soferi?avand o alcoolemie de 1,35 la ... (vezi toată discuția)