avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperatori creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperatori creante

in perioada cand am fost angajata am facut un card cu o descoperire de cont in valoare de 3000 lei. ultimul salariu s-a virat in luna iulie iar de atunci am fost somata sa achit valoarea integral, fara posibilitatea unor rate, eu am depus lunar o anumita suma de bani dar imi este imposibil sa-mi achit intreaga suma. acum sunt amenintata cu judecatoria, ce pot face? este legal sa se ceara intreaga suma?
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
elena - alina, utilizator
elena - alina a scris:

problema mea este ca nu mi-i s-a dat ocazia sa platesc rate, de indata ce am incetat contractul de munca mi-i s-a cerut suma totala, pana atunci mi-i se lua doar dobanda in momentul in care se vira salariul. nici reesalonare nu mi-i se permite. oare eu am avut ochii la spate cand am semnat contractul?


:giggle:Ati incalcat Regulamentul de postare de cel putin doua ori, user elena - alin..., motiv pentru care:
-Va rog sa stergeti (editare mesaj) denumirea societatii implicate in discutie;
-Nu mai scrieti mesaje consecutive daca de la ultima dvs. postare nu a mai scris nimeni, vor fi sterse...
Multumesc frumos pentru intelegere si colaborare.
am mers la banca si mi-i s-a dat un contract general in care scrie: "Banca va putea decide, la discretia sa totala, cf normelor sale interne, efectuarea unei plati, care depasesc limita soldului creditor la contului curent, chiar daca nu exista un contract specific pentru o facilitate de overdraft deja incheiat cu clientul.(.....)
baca are dreptul de a recupera pe cai legale sumele atorate, fara avizare prealabila."
eu personal numesc asta "camatarie", din moment ce nu mai lucrez imi este imposibil sa achit suma totala. oare de ce mai semnezi un contract daca banca poate lua orice decizie fara sa aiba nevoie de acordul tau?????? ce ma sfatuiti sa fac, sunt destul de speriata...., multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme overdraft bia_2003 bia_2003 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind o problema cu un overdraft. Lucrez in invatamant si am un overdraft. In perioada de vara s-a intarziat cu ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit nicoss59 nicoss59 Am achitat în avans 50% dintr-un credit de nevoi personale la sfârşitul lui septembrie. Am primit un grafic de rambursare cu rată fixă (200 RON). Am ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata rata de credit nightshade nightshade Buna, Ca multi altii din tara asta, am intrat si eu in ghearele nemiloase ale bancii, si anume am un credit de nevoi personale. La acest credit ... (vezi toată discuția)