avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general itm online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

itm online

Buna ziua!
Am si eu o intrebare. Daca depun declaratiile ptr itm online, tb sa merg la sediul lor oricum ptr a-mi pune stampila? Si daca DA, tb sa merg pana pe data de 25? Sau pot merge si dupa?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 17 Februarie 2010
Nu trebuie sa mergeti la sediul ITM. Dupa depunere puteti sa listati declaratie (se genereaza un PDF) cu numarul de intrare.

Insa trebuie sa predati lunar statul de plata.
Sincer, nu stiu rostul deplasarii la ITM ptr depunerea declaratiei privind comisionul, declaratie deja inregistrata la ei cu nr., dar asa se cere.
Dupa ce ati depus on line declaratia privind comisionul, o listati in 2 ex, le semnati, le stampilati si apoi depuneti una dintre ela la ITM, pe cealalta de data asta va pun ei stampila.
De obicei ptr aceasta activitate, timpul de asteptare nu este f mare.
Daca asa se cere... asa facem.:(
Declaratiile depuse online se pot depune la ITM si dupa data de 25 ... legea prevede doar sa fie transmise in termenul prevazut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)
Bilant 30.06.2012 rodia rodia Buna ziua, Am vazut ca pt.transmiterea online a bilantului nu se depune decat formularul pdf. In cazul acesta se mai intocmeste rap.admin. si se pastreaza ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii online sah-mat sah-mat Ma intereseaza adresa de mail unde se trimit declaratiile pentru casa de pensii (vezi toată discuția)