Am o foarte mare problema, am 16 ani am fost prins furand un trainning lotto in valoare de 200 Ron din [hipermarket], angajatul de la paza ma oprit ma dus intr`o camera ma controlat mi`am recunoscut fapta a chemat jandarmeria mi`ai intocmit dosar penal mi`au facut poze atat mie cat si trainingului furat precizez ca am inapoiat trainingul dupa care ma`u predat politiei unde am dat declaratie si a spus ca trebe sa vin peste 3 sapt sa dau inca o declaratie si sa primesc o amenda administrativa !!!
Intrebarea mea este daca platesc acea amenda CAZIERUL meu va ramane patat se va vedea ce am facut cand o sa fiu mare ??? Am nevoie de un raspuns cat mai repede ca sa stiu cum sa procedez fapta am comis`o acum cateva zile si sunt foarte speriat !!!
@smith
1-depinde de infractiune;de ex crima,viol,apar in cazier
2-Colegii din profesionalism si decenta ,au prezentat raspunsurile in forma cea mai inteligibila cu putinta.Pentru lamurirea unor suspiciuni ale dvs,ma vad obligata sa va fac o precizare esentiala si anume ca evidenta din cazierul judiciar nu dispare dupa dorinta titularilor,asa cu trecerea anilor si acumularea faptelor.
Chiar daca in cazierul ''la vedere'' ,(acela pe care il solicitati dvs cu ocazia depuneri la autoritati sau la locul de munca),la o anumita perioada de timp opereaza reabilitarea,autoritatea in drept ,datorita multitudinii de persoane certate cu legea,pentru a se informa cat de cuminte a fost in trecut ''exemplarul'' aflat in cercetare,ii detine acestuia evidenta intreagii activitati infractionale,cat a reusit autoritatea sa descopere...
In lumina ultimilor precizari.se impune sa va revizuiti interesul pentru faptele cu potential risc de inregistrare in cazierul judiciar