avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din hipermarket cu dosar penal - ce pot pati?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din hipermarket cu dosar penal - ce pot pati?

Am o foarte mare problema, am 16 ani am fost prins furand un trainning lotto in valoare de 200 Ron din [hipermarket], angajatul de la paza ma oprit ma dus intr`o camera ma controlat mi`am recunoscut fapta a chemat jandarmeria mi`ai intocmit dosar penal mi`au facut poze atat mie cat si trainingului furat precizez ca am inapoiat trainingul dupa care ma`u predat politiei unde am dat declaratie si a spus ca trebe sa vin peste 3 sapt sa dau inca o declaratie si sa primesc o amenda administrativa !!!
Intrebarea mea este daca platesc acea amenda CAZIERUL meu va ramane patat se va vedea ce am facut cand o sa fiu mare ??? Am nevoie de un raspuns cat mai repede ca sa stiu cum sa procedez fapta am comis`o acum cateva zile si sunt foarte speriat !!!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:45, 19 Februarie 2010
Si care sunt sansele sa nu primesc amenda administrativa si sa fie mai rau. ?? Doamne feri oricum nu imi doresc asa ceva !
Aveti sanse foarte mari la asa ceva.
Important este sa va ganditi ca in viitor sa nu mai comiteti astfel de fapte.Adica ca ati inteles si ca v-a ajuns...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stergatoare auto holyvmp holyvmp Buna seara, Va scriu in legatura cu o boacana de-a mea din urma cu 6 luni. Intr-o noapte, aflandu-ma in stare de ebrietate impreuna cu un prieten, am rupt ... (vezi toată discuția)
Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)