avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere disciplinara

Avem un angajat care nu s-a prezentat la lucru din 6 noiembrie. I-am trimis o convocare la sediul firmei si nu s-a prezentat. Cu ce data pot sa fac concedierea? Va multumesc. E urgent.
Cel mai recent răspuns: raluca mihaela , utilizator 11:53, 14 Noiembrie 2006
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca caldurarodica caldurarodica Multumesc din suflet echipei pentru raspunsurile date.In urma convocarii cercetar disciplinare pe care am avut-o in data de 10 .07.2010, cercetare pe care am ... (vezi toată discuția)
Concedierea (art 61 lit a, codul muncii) padicam padicam La o concediere conform art.61,litera a,mai trebuie facut si un referat pe langa notificarea trimisa angajatului acasa? Pentru absente nemotivate....si ... (vezi toată discuția)
Medical dupa desfacerea cim marianicoo marianicoo o angajata nu s-a mai prezentat la serviciu din data de 22.06.2009.in data de 29 am trimis o somatie sa se prezinte la sediul firmei (cercetare prealabila)am ... (vezi toată discuția)