GabrielaA a scris:
Faceti o cerere pentru constatarea reabilitarii de drept.
Nu strica sa faceti si o cerere la cazier.
Buna seara,
Stimata doamna Gabriela, sunt si eu intr-o situatie similara ca si cea a domnului cu reabilitarea.
Mentionez ca: eu am avut o problema de genul sa fiu internat intr-un spital neuro, cu mentiunea fapta nu sa dovedit deloc ca asi fi faptasul, in baza articolului 10 litera c C.P., fapta nu a fost savarsita de catre mine, dar sa dispus internarea mea la cerere. Asta sa intamplat in 1992 cu privire la art. 208-209 C.P..
Pe tot parcursul perioadei nu am avut un cazier cu referire la vreo fapta penala.
In urma cu 4 ani am avut o altercatie cu un vecin in care am fost condamnat la 1 an de zile la pedeapsa penala de 1000 RON, unde sa cerut cazierul. Culmea figuram ca am cazier in urma acelei internari aratate mai sus.
Mentionez ca inaite de comiterea, cu 2 ani de zile mai precis 6 ani, m-i s-a eliberat cazierul alb pentru Scoala de Soferi, SRL, Armata, si altele care in decurs de 10 ani de zile nu figuram deloc cu cazier.
La cererea Judecatoriei Oradea am sesizat ca sunt posesorul unui cazier anterior faptei amenzi penale.
Ce este de facut intr-o asemenea eroare cu buna stiinta a Justitiei sau al Politiei.
Am facut proteste si inscrisuri la care am incercat sa dovedesc ceea ce spun dar am fost amendat cu suma de 1000 RON amenda administrativa, adica nu puteam sa arat faptul ca sa comis o eroare juridica, si ca atare m-i s-a inchis gura cu alte 1000 de RON. Va rog respectuos domnilor juristi sa ma informati ce am de facut ca sa nu mai se comita asemenea greseli in sistemul JudiciarX-(:rtfm:. Va multumesc anticipat asteptand un raspuns din partea d-vs.
cu multa stima