am mai dat alta declaratie in care am explicat cum s-a intamplat,ca n-am fost implicat in alte evenimente acesta semnat de mine:dar pe langa asta cand am plecat de la sectie mi-au dat doar acest Proces-Verbal semnat doar de cei doi agenti martori(semnaturile sunt identice?!?!...)...asta este povestea mea,nu vreau sa fac pe victima(cu toate ca asa reiese)dar vreau sa fie dreptate...nu sunt alcoolic,infractor,am un loc de munca stabil,nu am facut probleme...nu caut decat adevarul si dreptatea...poate exista un avocat aici care sa ma sfatuiasca ce sa fac,sa ma ajute,sa ma reprezinte...rog clementa...astept raspuns la:loveru20052006@yahoo.com respectele mele;
Deci cel mai sigur, mergeti la un cabinet de avocatura din apropierea dumneavoastra, spuneti-le despre ce este vorba si gata. In ceea ce priveste fapta... Daca un conducator auto omoara o persoana, inseamna ca o face cu intentie? Nu stiu daca e cel mai bun exemplu dar sper ca intelegeti la ce ma refer. Dumneavoastra ati incalcat legea, deci automat trebuie sa platiti... De aceea exista masuri mai blande, cum ar fi inchisoarea cu suspendare in acest caz, si nu direct puscaria.