As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
...hmm...am fost sa-mi scot cazierul si e scris in el: "cond. 1 an inch.ptr.art.79,al1 OUG 195/2002 ped.cu susp.cf.art 81-82 cp.sen.pen 09.02.2006,jud.Ploiesti" #-o
VA ROG FRUMOS SA-MI TRADUCETI SI MIE CE INSEAMNA, CE AM DE FACUT, DACA TREBUIE SA MEGR LA TRIBUNAL SI CAND SE STERGE CAZIERUL!UNDE SA MA UIT CAT MI-A DAT? SAU DACA MI-A DAT DECAT 1 AN,ASA CUM SCRIE MAI SUS!?
pai am luat 1 an,dar cand mi se sterge cazierul(cand mi-l da curat)?cat dureaza reabilitarea pentru mine,pentru 1 an?cand pot sa dau de permis? :(( VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
pai am luat 1 an,dar cand mi se sterge cazierul(cand mi-l da curat)?cat dureaza reabilitarea pentru mine,pentru 1 an?cand pot sa dau de permis? :(( VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
In dimineatza zile de 08/10/2007 ma opreste un echipaj de politie ....nu aveam actele la mine...ma pune sa suflu...in.final 0.17 alcool in aer.Nu miroseam a alcool.Sustin sus si tare ca nu am baut si ca vreau sa merg la spital , bine-nteles ca ei nu vrut sa mergem ca aveam prea putina alcoolemie.Nu am semnat procesu verbal si bonurile de la Etilotest.Politistu nu mi-a zis nimik ca mi-ar fi suspendat permisu.Mi-a zis sa astept procesu verbal acasa.In data de 15/102007 ma ia un radar la Calugareni-Giurgiu cu 105 in localitate , aveam permisu la mine , ii dau actele si se intoarce cu dovada.In fine pe data de 18/10/2007 imi vine la posta procesul verbal de la ala cu bautura.In care nu scria nimik de suspendarea permisului.Fac contestatie la judecatoria sector 1 fac contestatie la judecatoria giurgiu scot certificate de grefa , sa ma duc la IPJ Giurgiu sa-mi iau permisu , cand ma cauta in calc , il bufneste rasu pe politist si imi zice ca am tupeu.Cica dvs aveati permisul suspendat la Buc pt alcool , aici vi sa retinut permisu pt radar dar cand aveati permisul suspendat.Aveti dosar penal la noi pt conducere cu permisul suspendat.Am fost citat la IPJ GIURGIU , ajung acolo dau declaratie cum sa intamplat si pa.Ce e de facut acum?cat o dura pana ajunge la procuror , CREDETI CA O SA_MI MAI IAU PERMISUL CURAND?1-3 ani?Lucram si ca sofer.a trebui sa-mi dau demisia.CE E DE FACUT?
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)