AVLIL a scris:
Dan 1974, daca acesta e anul nasterii tale, m-as fi asteptat la mai multe...
In toate padurile insa, exista uscaturi; din pacate, si in padurea avocatilor.
Dar acei avocati de care spui, nu sunt ca mine, asta cu certitudine. Iar justitia ar trebui sa fie oarba, daca ar fi mereu nu ar mai exista cazuri ca acela aratat de tine. Insa, uneori, mai pandeste si ea pe sub legatura de la ochi, sa vaza pe cine judeca. Atunci, mai greseste caci, din pacate, e facuta de oameni aceasta dreptate.
Mie mi-au spus oameni, avocati ba ca n-ajung nicaieri cu atitudinea asta de a nu da spaga, ba ca uneori e necesar... Nu s-au prins minunile astea de "sfaturi" de mine...
Asa incat, indiferent cat si ce ne spun altii, fie ei avocati sau nu, avem un liber arbitru si un discernamant. :O
Multa bafta!
nu asta e data nasterii,ca de altfel nici numele meu nu este dan,dar asta nu are importanta.ce ma mira pe mine este urmatoarea chestie,se cunoaste de catre foarte multi ca o alcolemie peste 0,8 ,care duce la dosar penal si respectivele consecinte,poate fi "rezolvata" de catre anumite cadre cu o anumita suma de bani.este un lucru sigur ,dovedit si nu vazut la protv,dar cu toate astea vad aici ca sint persoane care spun cu totul altceva.adica nici usturoi n-am mincat nici gura nu-mi pute..
inteleg faptul ca aici se cer si se dau informatii care sa fie inscrise in litera legii,dar pina la a contesta faptul ca altfel nu se poate,cred ca este o greseala.asta este adevarul la noi in romania..deocamdata
multa bafta si tie
,