avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar de merit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar de merit

Buna!Am si eu o intrebare su anume dupa noua grila de salarizare salariu de merit adica 15 % se incadreaza in salariu de baza adica 705 sau se adauga la aceasta suma,adica la 705?Multumesc anticipat pentru ajutor sper ca ma puteti ajuta
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 08:05, 2 Martie 2010
salariul de incadrare + 15%
Daca va referiti la grilele din Legea nr.330/2009 , salariul de merit de 15% intra in salariul de baza . La salariul de incadrare din decembrie se adauga salariul de merit, sporul de vechime si daca suma rezultata este mai mica de 705 abia atunci salariul de baza se majoreaja la 705 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii 330/2009 mircea_ghe84 mircea_ghe84 Buna ziua. Lucram intr-un spital municipal si de la 01.01.2009 vom fi salarizati conform noii legi a salarizarii 330/2009. Problema apare la calculul ... (vezi toată discuția)
Stabiliere salariu 01.01.2010 alexandru andra alexandru andra Buna ziua: Am o nedumerire si anume: Institutie publica-locala- salariu incadrare dec 2009-639(referent III A 2) -sal merit 15%; -spor cond v ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)