avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare contract de munca la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare contract de munca la ITM

Termenul de depunere a contractului de munca la ITM este de 20 de zile de la inceperea activitatii?
Daca m-am angajat pe functia de director, pot sa merg eu sa imi inregistrez contractul de munca la ITM sau trebuie sa mearga asociatul/administratorul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 2 Martie 2010
Nu exista nicio interdictie de acest gen, in practica ITM-urile ... doar paote ca unii din inspectori sa faca exces de zel, in acest sens :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal help.. jax jax Sa zicem azi 05.05.2010 depun revisal...tot azi depun contract cu data incepere pe 06.05.2010...dar data itm e trecuta tot 05.05.2010 asa o trec cei cand ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Inregistrarea contractului individual de munca dobrogeanu_2000@yahoo.com dobrogeanu_2000@yahoo.com care este termenul de inregistrare a contractului individual de munca la ITM, 20 de zile lucratoare calendaristice? (vezi toată discuția)