avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie alimentara

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati in demararea colicitarii de majorare pensie alimentara.
In 2008, decembrie, mi s-a stabilit prin hotarare judecatoreasca, o pensie alimentara in valoare de 350 lei pt fiul meu in varsta de 4 ani si 8 luni.In prezent as dori sa depun o cerere prin care sa mi se recalculeze aceasta pensie, deoarece stiu sigur ca in prezent salariul fostului sot este mai mare.
As putea face asta fara sa apelez la ajutorul unui avocat din motive financiare si daca da ce ar trebui sa depun in afara de cerere si adeverinta de salariat pe ultimele 6 luni a sotului?
Procentul pt un copil este de 25% sau poate fi chiar 30%din media veniturilor pe 6 luni?
Va trebui sa ne cheme din nou in instanta pe ambii, sau poate fi doar informat asupra deciziei?
Va multumesc pt lamuriri.
Va multumesc, dar daca ar fi dupa tata, copilul ar trai cu aer.
Nici vorba de ceva in plus, doar atat cat s-a atabilit, cu greu si aceia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere pensie alimentara admin12 admin12 Buna seara ! Nu stiu cum sa formulez [b][u]o cerere pentru solicitare pensie alimentara copii majori[/u]. [/b]Nu stiu in baza carui temei legal sa o ... (vezi toată discuția)
Solicitare marire pensie alimentara Alina2011 Alina2011 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o solicitare de marire a pensiei alimentare? Sau nu face nimeni nimic pro-bono? :D (vezi toată discuția)
Cerere recalculare pensie alimentara lulita lulita ce puteti sa-mi spuneti despre un model de cerere prin care sa solicit recalcularea pensiei alimentare ,deoarece prin sentinta definitiva s-a stabilit un ... (vezi toată discuția)