avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de somaj?

Am primit preaviz de 20 de zile lucratoare , am 8 luni lucrate iar inainte nu am mai lucrat.Pot lua jomaj, mentinez ca am fost data afara cu art.65 iar postul meu s-a desfiintat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:11, 6 Martie 2010
Nu beneficiati de somaj conform legii nr. 76/2002 actualizata intrucat nu ati lucrat minim 12 luni in ultimele 24 luni anterioare .
Incercati un contract individual de munca pe perioada determinata de 3-4 luni, pana faceti 12 luni, in total, si apoi beneficiati de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz tatianab70 tatianab70 buna ziua!poate imi da si mie cineva un raspuns sunt in preaviz de astazi de 30 zile calendaristice si contractul mi se va incheia cu artic.65 alin.1si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua si Hristos a inviat! Sunt in concediu de CC (2 ani) care imi expira in cateva luni. Angajatorul deja m-a anuntat ca postul meu s-a desfiintat. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj in cazul incetarii contractului pe perioada determinata mirela.13 mirela.13 Buna ziua, Momentan sunt angajata la o firma care a fost cumparata de firma concurenta. Ni s-au pus pe \"tava\" 2 optiuni: ori acceptam niste salarii ... (vezi toată discuția)