avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Teambuilding/ formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Teambuilding/ formare profesionala

Sunt teambuilding-urile considerate formari profesioanale si pot fi imputate angajatului la plecare ? Se poate face act aditional pentru un team-buiding?
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 14:10, 31 Decembrie 2006
Oricum care este posibilitatea ca o sesiune deTB sa depaseasca 60 de zile cu scoatere din productie...? conditie care trebuie indeplinita pentru a putea incheia un act aditional pt. clauza de formare profesionala. Sunt doar metode de "bagat spaima" in salariat.
am fost si eu la un team-buliding sau cum vreti sa-i ziceti si a venit acolo un tip care tinea cursuri de comunicare. nu cred ca o sa mi se impute asa ceva daca plec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul anual de formare profesionala marina06 marina06 exista obligatia angajatorului de a intocmi un plan anual de formare profesionala, dar daca angajatorul si nici salariatii nu au nici o nevoie in acest sens, ... (vezi toată discuția)
Cand este obligat salariatul sa restituie cheltuielile de formare profesionala? ContSters172951 ContSters172951 M-ar interesa f mult cazurile cand salariatul este obligat sa restituie cheltuilelile de formare profesionala si cazurile cand acesta nu este obligat. (vezi toată discuția)
Scolarizare interna Sorina_nas Sorina_nas Buna ziua, Ma adresez azi cu o intrebare care imi pune ceva de probleme de natura juridica de cand am aflat. Se presupune ca peste cateva luni sa merg la ... (vezi toată discuția)