avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoatere copil minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoatere copil minor din tara

buna ziua.am si eu o intrebare.am o fetita de 3 si vreau sa plec in strainatate cu ea.in certificatul de nastere al ei ,la tata nu este trecut nimik deoarece ma parasit inainte de nasterea ei si nu mai stiu nimik de el.ce acte am nevoie sa o scot din tara???ast rasp.multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 15:10, 6 Martie 2010
parerea mea este ca puteti pleca in strainatate cu minora doar cu pasaportul avand in vedere ca in certificatul de nastere al acesteia nu este mentionat numele tatalui
Da,cred ca este suficient doar pasaportul,avand in vedere faptul ca tatal nu figureaza in certificatul de nastere al copilului si nici nu mai stiti nimic de el.
Pasaportul dvs, in care este trecuta si minora.Calatorie placuta!
Atentie: Pasaportul individual este obligatoriu pentru un minor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea frontierei a unui minor insotit doar de un parinte Geanina-Irina Geanina-Irina Buna ziua.Am o fetita de 6 ani si doresc sa o iau cu mine in Italia dar:e trecuta pe numele tatalui,nu am fost casatoriti legal niciodata,nu l-am dat pt pensia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, noi locuiam in străinătate , fetiței noastre minore ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Noi locuiam in străinătate , fetiței noastre minore i-a expirat pașaportul in luna Iunie a acestui an ! In luna mai am trimis cerere sa ii ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ii fac pasaport fetitei fara acordul tatalui? marinaB marinaB Buna ziua! Am o fetita de 14 ani careia vreau sa ii fac pasaport pentru a veni macar in vacante la mine. Sunt stabilita in strainatate, casatorita aici, am un ... (vezi toată discuția)