avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinul

recent ne-am mutat la noua casa, dar avem o vecina care anul trecuta si-a facut un gard fara stirea noastra si a intrat pe proprietatae noastra iar daca i-am zis ca de ce a facut gardul pe partea noastra a zis ca nu suntem noi cu astea.vreau sa mai zic ca si casa ii este construita pe mejda, cum putem face sa fie bine ca daca am anuntat politia nu i-a facut nimic .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:32, 10 Martie 2010
Verificati la autoritati amplasamentul real ,dupa care consultati avocat
In aceasta situatie trebuie sa formulati o actiune de graniturire a proprietatilor,care poate fi dovedita cu probatorii cu acte,interogatorii reciproce,martori si expertiza tehnica.
Angajati un avocata care sa va consilieze si care sa va sustina in proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul îmi fura teren Emanuel Popescu Emanuel Popescu Bună ziua , părinți au o casa la tara moștenită de la bunici de când trăiau bunici mei niste vecini și-au construit casa cu 60cm pe terenul nostru ... (vezi toată discuția)
Expertiza sub semnul intrebari flamingo flamingo Daca a fost facuta o expertiza unui teren in 2005 iar in 2007 sa schimbat prin violenta amplasamentul gardului acelui teren, poate expertiza din 2009 sa ... (vezi toată discuția)
Se poate demola o casa costruita inainte de revolutie? ina.toby ina.toby Am si eu o nelamurie: In urma cu aproximativ 10 ani am cuparat un loc de casa unde ulterior am construit casa.In urma cu vreo doua saptamani am scos gardul ... (vezi toată discuția)