avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... zi de 13- amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

zi de 13- amenda contraventionala

buna dimineata!
tocmai am fost amendata de pol comunitara pt lipsa pungii pt catel si as dori sa stiu unde o pot contesta, cum o pot contesta si daca ar fi bine sa platesc jumatate, pt orice eventualitate.
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
ContSters79003, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:22, 22 Martie 2010
buna ziua!
am primit PV-ul prin afisare ( pe usa de la intrare in bloc)- amenda 100 lei. ( ambitioasa... tanti politista)
am compus contestatia cum m-am priceput si eu, dar n-am depus-o inca.
acum ma intereseaza cum se procedeaza in cazul contestatiilor astora, daca ma cheama sa sustin aceasta plangere sau se solutioneaza in lipsa, pe baza hartiilor depuse de fiecare parte
multumesc
Specificati la finalul actiunii dvs., faptul ca doriti ca judecata sa se faca in lipsa( daca nu doriti sa va prezentati). Nu uitati sa depuneti actiunea in 2 exemplare , pentru comunicare! :)
Solicitati judecarea in lipsa in conformitate cu art 242 al 2 din Codul procedura civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice cu politia locala sector 6 CarmenFabiani CarmenFabiani Buna Ziua, numele meu este Carmen, si doresc daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. In ziua de 5.03.2014 - ora 7.10 a.m, am iesit cu catelul afara la ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie. modalitate anuntare a001122 a001122 Aseara cind am venit acasa in jurul orei 23.10 un vecin ma anunta ca un politist comunitar a lasat in usa o amenda. La sosire eu nu am gasit acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v. remus_agigea remus_agigea pe 24 aprilie, am fost oprit de un echipaj de politie in Adjud ptr ca depasisem viteza legala. deoarece poza pe care mi-a aratat-o agentul era facuta din fata ... (vezi toată discuția)