avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 260
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 260

sunt PFA din 2004 si as dori sa stiu daca voi plati penalizari sau retroactiv in cazul in care as vrea sa platesc de acum la CAS?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
aldoso x, utilizator
Cel mai recent răspuns: aldoso x , utilizator 19:04, 17 Martie 2010
da ve ti plati dar cele din 2005-2010 luna in care faceti plati se prescriu in 5 ani. SANATATE!
multumesc,insa nu am inteles ....da, platesc ce? si penalizari si retroactiv?si din 2005 pina in 2010?
Platiti cota de 6% sau 6,5% aferenta veniturilor declarate la finante plus penalitati.
O sa va trebuiasca deciziile anuale luate tot de la finantele publice de unde apartineti dv. Succes
multumesc si v-as intreba ce anume se prescrie dupa 5 ani, sa inteleg ca daca nu merg anul acesta si merg in 2011,am scapat de cei 5 ani de plata si penalizare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate incasari intr-o asociatie de proprietari marianionescu1 marianionescu1 Intr-o asoc. de proprietari, se incaseaza mai intai penalizarile (s-a hotarat in adunarea gen sa se penalizeze doar cotele de intretinere), apoi cotele de ... (vezi toată discuția)
Contributia la fondul de sanatate pentru pfa nou infiintata loredana prahoveanu loredana prahoveanu Este adevarat ca un PFA nou infiintat, in 2011, este obligat sa plateasca la Casa Nationala de Sanatate, contributia la fondul de sanatate pentru ultimii 5 ani? (vezi toată discuția)
Plata cass restanta! narcisa07 narcisa07 Sunt PFA .Am obtinut oarecare venituri incepand cu anul 2004. Datorita unor mari dezamagiri din partea sistemului romanesc de sanatate in anul2003(nu ... (vezi toată discuția)