avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna seara momentan sunt in maternitate dar dupa ce mi se termina maternitatea ,nu stiu ce voi face deoarece unde am lucrat s-a inchis(banuiesc ca voi lua somaj)dar am o mare nelamurire . cat am fost in maternitate am inceput o facultate la ID .vreau sa stiu daca in acest caz voi beneficia de somaj .va multumesc.
facultatea nu are nimic a face cu munca si nici cu somajul.Dupa maternitate puteti merge in somaj.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj lavinia andrei lavinia andrei buna seara am si eu cateva intrebari sper sa ma ajutati am terminat facultatea in iulie 2009 licenta am luat-o in febr 2010 acum sunt in somaj si sunt ... (vezi toată discuția)
Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pentru al doilea copil oana_ingrid29 oana_ingrid29 Buna seara,ma numesc Madalina si am o nelamurire. Am un baietel de 1 an si 11 luni si am ramas insarcinata in 2 luni.Beneficiez de indemnizatie pt baietel si ... (vezi toată discuția)